اجاره اقامتگاه بوم گردی یارا تنکابن- کلبه بلوط

(تعداد بازدید: 13258)   مازندران ,  تنکابن ,  کلاچ پا  کد اقامتگاه: 205005

این اقامتگاه بوم گردی یارا در 20 کیلومتری از شهر تنکابن استان مازندران واقع شده است. این اقامتگاه در ابتدای جاده سه هزار و در زمینی به مساحت 1000 متر و کلبه بلوط با زیربنای 50 مترمربع بصورت 1 کلبه دایره‌ای دوبلکس بنا شده که با دارا بودن اتاق پذیرایی و سرویس بهداشتی و حمام اختصاصی در طبقه پایین و 1 بهار خواب در طبقه بالا، حداکثر ظرفیت پذیرایی از 8 نفر را دارد. 
این کلبه مدور در محیطی قرار دارد که نفس به نفس جنگل بوده و آسمان آبی آن پوشیده از ابرهای کوچکیست که به این سو و آن سو می‌دوند. استراحت در کلبه در حالیکه نسیم خنکی به قصد لمس صورتتان وارد کلبه شده و عطر کاهگل باران خورده را با خود به همراه دارد، لحظات شیرینی است که از سفر به خطه سرسبز شمال نصیبتان می‌شود. قدم زدن در امتداد مسیر اقامتگاه به جنگل‌های سه هزار، سرسبزی خیره کننده‌ای را در دیدگانتان ثبت می‌نماید و تنفس هوای تازه‌ای که از لابلای شاخ و برگ درختان در عبورند، روحتان را جلا می‌بخشد.
از ویژگی‌های بارز این بومگردی، گلخانه آن بوده که امکان تهیه نمودن سوغاتی، به زیبایی گل‌ها و درختچه‌ها را برایتان فراهم می‌نماید. از جاذبه‌های گردشگری اطراف اقامتگاه نیز می‌توان به دشت دریاسر، آبگرم معدنی فلکده، قله سیالان، تخت سلیمان، ییلاق نوشا، مرداب نشتارود، بام شهسوار و جنگل‌های دوهزار و سه هزار اشاره کرد.
در این مجموعه  واحدهای اقامتی دیگر با کدهای زیر نیز قابل رزرو می باشند.
کلبه صنوبر "205006"
کلبه افرا "205007"
کلبه تیکا و شوکا "205018"
کلبه ماهتیسا "205019"

اگر قصد رزرو اقامتگاه را دارید حتما اینجا را مطالعه بفرمایید.
درخواست رایگان رزرو
تضمین بهترین قیمت
رزرو آنلاین اقامتگاه
در حال حاضر اقامتگاه بوم گردی یارا تنکابن- کلبه بلوط قابل رزرو نمی باشد.

نکات مربوط به رزرو اقامتگاه بوم گردی یارا تنکابن- کلبه بلوط:



موارد مشابه







دیدگاه کاربران

دیدگاه کاربران
1 دیدگاه ثبت شده است

مجتبی (رزرو کننده) اقامت تا 4 نفر- کلبه بلوط در خرداد 1401 28 خرداد 1401
اقامتگاه در مکانی بکر و با معماری زیبا بود
صبحانه قابل قبول بود
وسایل بازی مثل پینگ پنگ و بدمینتون و فوتبال دستی و دارت داشت
در کل به ما خوش گذشت
اگه کمی در رعایت پوشش متعارف و کاهش هزینه اقدام بشه حتما دوباره میرم
معماری و منظره:5 از 5

ارزش خرید نسبت به قیمت:3 از 5

وضعیت نظافت:2 از 5
از 5

سرویس دهی و رفتار پرسنل:4 از 5





ارسال نظر و امتیاز

ثبت نظر









با ثبت نظر خود، به مسافران آتی این اقامتگاه جهت ارزیابی کمک کنید